Pølsehorn

Pølser indbagt i dej.

Ingredienser

50 g gær
1 dl vand
2 dl mælk
425 g mel
1 tsk groft salt
100 g smør eller magarine
1 æg

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vand i en kop og tilsæt mælken.

Kom ca 400 g mel i en skål. Smuldre smøret heri og tilsæt salt, gærvand og æg.

Ælt dejen sammen.

Tilsæt resten af melet til dejen har en passende konsistens, og ælt den godt sammen.

Lad dejen hæve i ca 30 min.

Del den så i 3 lige store stykker, og rul dej-stykkerne ud i en cirkel. Del hver cirkel i 8 lige store trekanter. Læg en halv party pølse på hver trekant og rul så sammen til det bliver et horn.

Lad hornene efterhæve i ca 15 min. Pensel med æg og bag dem i ca 15 min ved 225 grader (200 grader i varmluft ovn).