4 pers.
Ingredienser
1 mørbrad
300 g champignon
600 g frisk pasta
Paprikasauce:
200 g bacon i tern
1 løg
25 g paprika
3 spsk. koncentreret tomatpure
2 spsk. mel
3 dl piskefløde
vand
bouillon
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Afpuds mørbraden og skær den ud i skrå skiver a ca. 60 g. Varm en pande op uden fedtstof og brun bøfferne let på begge sider, til de har fået en stegeskorpe. Krydr med salt og friskkværnet peber. Steg bøfferne færdige i ovnen ved 150 grader ca. 15 minutter.
Sauce:
Steg bacon i en gryde og tilsæt paprika og tomatpure. Kom melet i og rør godt sammen. Tilsæt fløde og vand indtil saucen har den rette konsistens. Smag til med hønsebouillon, salt og friskkværnet peber.
Kog pastaen al dente. Rens champignon og del dem i mindre stykker og rist dem godt på en tør pande.
Anret på et fad med lidt sauce som bund, hvorpå pastaen lægges. Læg mørbradbøfferne henover pastaen og slut af med de ristede champignon.